INSIDE design buitenmeubelen met een logische, tijdloze vormgeving die mede door de keuze van geschikte, eerlijke materialen in het teken staan van een verassende functionaliteit. De sociale en gezinsbuitenactiviteit is de basis van het ontwerp. Doorheen alle seizoenen vormen deze creaties het verlengstuk van het interieur en worden een vast gegeven in het beleven van het exterieur.

GARGANTUA draagt vier banken die in die hoogte ingehaakt worden waar de situatie om vraagt: voor volwassenen, kinderen of als verlengstuk van de tafel. Zitplaats
voor 8 transformeert tot ruimte voor 12. Buitenbestendige materialen: hout, gegalvaniseerd metaal en roestvrij staal.GARGANTUA
 
EXTEMPORE is een compleet gamma van modulaire buitenmeubelen. Het blad van de tafel schuift opzij om plaats te maken voor barbeque of tafelverlengstuk. De stoelen zijn stapelbaar. Buitenbestendige materialen: hout, geëxtrudeerde geanodiseerde aluminiumprofielen met kunststof eindstukken en roestvast staal.

ACCESSOIRES van een tijdloos design en duurzaam materiaal. Voor zowel buiten als binnen gebruik en voor levenslang plezier.


EXTEMPORE
 

 ACCESSOIRES
Copyright 2002 Inside B.V. Alle rechten voorbehouden.